SunGrooves Partners

Sinds 2004 is SunGrooves een jaarlijks in augustus terugkerend muziekfestival in het stadspark van Ravenstein. Stichting SunGrooves is non-profit en wordt georganiseerd door meer dan 75 vrijwilligers.

SunGrooves is door de veelzijdige muziek scala en de kleinschaligheid een dag voor jong en oud. Samen een leuke dag hebben in een mooie setting, dat organiseren wij voor Ravenstein en omgeving! Na de eerste editie in 2004 met nog geen 100 bezoekers, verwelkomen wij nu meer dan 1400 bezoekers.

Meewerken aan de leefbaarheid en saamhorigheid in Ravenstein en de continuïteit van SunGrooves? Er is een aantal SunGrooves Partner Programs waar je je ook dit jaar bij aan kunt sluiten. Naast de voorgestelde programma’s, staan wij altijd open voor andere aanbiedingen of suggesties. Bekijk hier de pakketten die SunGrooves levert. Non Profit en toch professioneel! Kijk ook gerust op de social media kanalen.

Zijn er vragen? Neem gerust contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak om je (nog) meer enthousiast te maken over dit geweldige festival SunGrooves!

*alle vormen van publiciteit die u naar buiten brengt betreffende het festival dienen goedgekeurd te worden. Mail naar pr@sungrooves.nl